Welcome to Blogster!
1,488,164 Blogster Users  |  364,642 Posts
 
 
 

slowcookersite06

 

Blog Traffic: 1909

Posts: 1

My Comments: 0

User Comments: 0

Photos: 0

Friends: 0

Following: 0

Followers: 0

Points: 117

Last Online: 1067 days ago


 
 

Visitors

No Recent Visitors
 

Cooker Kopen: Vegetarische Thanksgiving Recepten

Added: Monday, January 25th 2016 at 11:52am by slowcookersite06
 
 
 Een nieuwe twist op Lelijk voor de feestdagen: Lelijke hoeden, Lelijke outfits, Lelijk sweatshirts. De winnaar met de lelijkste (hoed, kleding, trui) krijgt een waarde. De enige regel: Lelijke hoeden blijven tot na de waarde. Tieners houden van dit thema, maar ook volwassenen zijn blij ook.

Een van de grootste oplossingen die ik heb gevonden is de pellet bbq grill. Wat is een pellet grill? Het echte uw standaard barbecue maar de waarheid is heel anders. Ten eerste, het maakt gebruik van houtpellets voor brandstof - geen gas of houtskool. Ik heb zelfs gezien dat andere pellet-brandstof beschikbaar, zoals maïs. Moet u gebruik maken van bijna elk type van hout verlangen - hickory, mesquite, kersen etc. - om die speciale gerookte smaak je wilt. Het andere grote verschil is dat wanneer je slowcooker kopen , de brand is gehouden in de kuip uit het voedsel. Maakt het mogelijk om voor slowcooking en laat het voedsel absorberen de rook smaak. Het is zoals convectie koken.

Marinades met zuur zou een geweldige techniek om hem malser te maken vlees omdat ze het afbreken van het vlees. Daarnaast nemen ze het niet lang om te werken. Steaks en rundvlees tips kunnen worden geplaatst in de grote zip-top zak en gemarineerde voor veel minder dan 30 minuten, met betrekking tot het zuur niveau in de marinade. Minder zuur marinades, zoals italiaanse dressing, zal vereisen ten minste twee uren, maar wel helpen tenderize taai vlees.

Als u werkt op een gewone 9 vijf of 8 uur, u kunt de set-up van de slowcooker voor het werk, en wanneer u terug met gewoon op sleeptouw, iedereen zal lopen in het huis met hun neus en hun maag te grommen voor die aangenaam ruiken van voedsel.

Serveer dit gerecht door uw volgende potluck. Het kan zeker hoofdgerecht geserveerd met rijst of noedels als het gaat om fantastische voorgerecht geserveerd met fancy tandenstokers. Dit recept is de perfecte start voor een bezoek werk; het gaat om het klaar is wanneer je thuis!

Kip op de borst, soep, melk, aardappelen, ui je gewoon kruiden in de slow cooker. Koken op laag voor 4-6 uur roeren in een zak wortelen en erwten; kook gedurende 10-15 minuten. Op een taart maaltijd. Uitrollen Crescent rollen en leg het op voor de taart. Bedek de bovenkant met geld. Kook gedurende 10-15 minuten uiteindelijk oven naar beneden naar crescent roll pakket.

User Comments

Post A Comment

This user has disabled anonymous commenting.