Welcome to Blogster!
1,488,177 Blogster Users  |  364,642 Posts
 
 
 

ExtensiiParDivisima

 

Blog Traffic: 6239

Posts: 48

My Comments: 1

User Comments: 1

Photos: 28

Friends: 0

Following: 0

Followers: 0

Points: 900

Last Online: 110 days ago


 
 

Visitors

No Recent Visitors
 

La ce este util masajul detoxifiant

Added: Thursday, June 30th 2016 at 12:48am by ExtensiiParDivisima
Related Tags: massage
 
 
 

Stiai ca iti poti detoxifia corpul cu ajutorul unor sedinte de masaj detoxifiant? Este usor de facut, de catre orice terapeut care are certificare in domeniu.

Un masaj detoxifiant, pentru eliminarea toxinelor din organism

Un astfel de masaj ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt raspunzatoare pentru aparitia mai multor probleme de sanatate. In urma unor astfel de sedinte vei fi mai sanatos si te vei bucura de o piele supla si sanatoasa.

Este o tehnica usor de pus in practica, in orice cabinet de masaj unde sunt terapeuti pregatiti. O astfel de sedinta dureaza aproximativ o ora. Poate fi facut si la domiciliu, ceea ce inseamna ca terapeutul se va deplasa la cel afectat. Este mult mai comod pentru client, insa pretul sedintei de masaj este mai mare decat la cabinet. Pretul sedintei difera in functe de fiecare cabinet in parte.

Chinezii sunt cei care au pus la punct un masaj de eliminare a toxinelor. Tehnica este cunoscuta drept Chi Nei Tsang.

Tot un masaj care ajuta la eliminarea toxinelor este si reflexoterapia. Aceasta tehnica presupune sedinte de masaj efectuate in talpa, in anumite puncte care corespund organelor corpului.

Egiptenii sunt cei care au utilizat aceasta metoda in urma cu mii de ani.

De asemenea, un rol foarte important in detoxifiere il are si apa, este ideal sa sa bei cel putin doi litri de apa zilnic. Pe perioada detoxifierii este important sa nu bei alcool si sa renunti la fumat. 

Un astfel de masaj aduce beneficii si asupra organelor interne. Prin stimulare, vasele de sange se dilata, ceea ce inseamna un mai bun flux sagvin si alimentarea mai buna a celuleor, cu oxigen.

Masajul detoxifiant ajuta si la exfolierea pielii, indepartand stratul de celule moarte. Astfel, pielea se regenereaza si devine mult mai fina. Este prevenita si aparitia ridurilor, pentru ca stimuleaza producatia de colagen. Acesta este raspunzator pentru elasticitatea si fermitatea pielii. Colagenul incepe sa fie produs in cantitati din ce in ce mai mici de catre organism, odata cu trecerea timpului.

User Comments

Post A Comment

This user has disabled anonymous commenting.