Welcome to Blogster!
1,488,569 Blogster Users  |  364,642 Posts
 
 
 

ExtensiiParDivisima

 

Blog Traffic: 9365

Posts: 48

My Comments: 1

User Comments: 1

Photos: 28

Friends: 0

Following: 0

Followers: 0

Points: 900

Last Online: 984 days ago


 
 

Visitors

No Recent Visitors
 

Cum sa alegi mobilierul unei camere de copii

Added: Thursday, September 26th 2019 at 3:03am by ExtensiiParDivisima
Related Tags: furniture, children
 
 
 

Ai ajuns la punctul în care cel mic simte nevoia unei camere proprii de copii, dar parcă nici nu știi de unde sa pornești. Care sunt principalele considerente de avut în vedere în alegerea mobilierului unei camere de copii? În primul și primul rând, utilitatea și siguranța. Abia apoi intervin considerente precum aspectul sau gradul de modernitate.

 

Iată pașii principali prin care trebuie să treci atunci când pornești în procesul de mobilare a unei camere de copii:

 

  •  Bugetul

 

Limitează-ți alegerile extravagante pentru o vârstă mai avansată. Gusturile copiilor se schimbă, așa că nu are rost să te implici într-un proiect cu buget nelimitat, cu investiții majore.

 

Fă alegeri actuale și inovative și investește o sumă potrivită în articolele pe care le veți utiliza pe termen îndelungat, precum dulapul sau biroul.

 

  •  Stilul

 

Încearcă să păstrezi un echilibru între ceea ce îți dorești, ceea ce crezi că are nevoie cel mic și ceea ce își dorește el cu adevărat.

 

Profită de imaginația lui și alege piese care îi evocă individualitatea. Procesul de mobilare a unei camere de copii personalizată este mult mai distractiv și poate include întreaga familie.

 

  •  Materialele

 

Sunt câteva obiecte standard care nu lipsesc din peisajul oricărei camere pentru copii: patul, dulapul, biroul, colțul de joacă etc. Totuși, calitatea obiectelor achiziționate primează în fața aspectului fizic. Apelează la un producător de încredere, ce realizează mobilă confecționată din materiale eco, conforme regulamentului Uniunii Europene.

 

Pentru camere de copii, mobila românească poate fi o alegere foarte bună, mai ales că producătorii români exportă până la 90% din producția lor de paturi ecologice peste ocean.

 

În funcție de vârsta copilului, urmărește prioritățile: colțuri rotunjite și culori vibrante pentru bebeluși, surse de lumină naturală și spații de depozitare pentru școlari, amenajarea zonelor de odihnă, studiu și depozitare pentru adolescenți.

 

În funcție de mărimea și forma acestei camere pentru copii, te poți lovi de dificultatea de a găsi mobilă care să respecte dorințele și dimensiunile în bugetul dorit.

 

Dacă spațiul este restrâns, sfatul nostru este să optezi pentru mobilier modular, ce poate fi adaptat după bunul plac și culori care vor rămâne atractive pe măsură ce copilul crește.

 

În final, nu te concentra ca designul acestui spațiu să se potrivească perfect cu restul casei. Până la urmă, farmecul unei camere pentru copii stă în individualitatea sa și in posibilitatea ca cel mic să aibă un spațiu care sa îl reprezinte în totalitate.

 

 

User Comments

Iar cand vine Black Friday 2019 mobilierul pentru camera copiilor va fi si mai ieftin!

Post A Comment

This user has disabled anonymous commenting.