Welcome to Blogster!
1,488,244 Blogster Users  |  364,642 Posts
 
 
 

coolgadgets

 

Blog Traffic: 12813

Posts: 1

My Comments: 0

User Comments: 0

Photos: 0

Friends: 0

Following: 0

Followers: 0

Points: 115

Last Online: 1865 days ago


 
 

Visitors

No Recent Visitors
 

Cele mai cool gadget-uri de pe piata

Added: Sunday, May 3rd 2015 at 5:49am by coolgadgets
 
 
 

Când vorbim despre gadget-uri se răcească, nu ne referim James Bond gadget-uri se răcească. Termenul "gadget-uri cool" discută un set specific de electronice care stau afară de restul mulțimii în utilizarea lor speciale sau raritate. De obicei, motivul ar putea fi orice. În timp ce un calculator nu poate fi retrase din circuitul agricol ca un obiect gadget grozav, un binoclu electronice rece cu viziune de noapte și să se concentreze adjustors ar conta ca unul. Întrebarea evidentă ar fi factorii care diferențiază gadget-uri misto de cele care nu-așa-rece. În timp ce cota toți factorii ar putea lua o eternitate, veți găsi unele dintre factorii de aici.

 

* Noua tehnologie - Când a fost introdus Bluetooth, au fost doar câteva producători care au înțeles importanța și încorporate tehnologia în telefoanele mobile. Aceste telefoane mobile au fost considerate "gadget-uri cool". Un exemplu tipic de un gadget misto acum ar fi una dintre aceste smartphone-uri sau iPhone sau chiar iPad. În timp ce Amazon Kindle poate fi considerat un obiect gadget grozav, este discutabil.

 

* Raritate - Dacă o dețineți și prietenii tăi o aiba si toata lumea stii propriu, nu mai e chiar un gadget misto, chiar dacă e un iPhone. Gândiți-vă la acest lucru - când toată lumea Știai plimbat cu un telefon mobil candy bar, unul dintre prietenii tăi trebuie să fi deținut o bijuterie de un telefon mobil. Acum, care ar fi fost un gadget cool.

 

* Se răcește Numele de brand - Ei bine, acest lucru este simplitatea în sine. Unele nume de brand sunt cool, iar unele nu sunt. Gauge Gratar Propan este un nume plictisitor in timp ce Xbox sună bine.

 

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru gadget-uri misto stand de la alții. Niciodată nu este acceptată în unanimitate că există întotdeauna nemultumiti. Dacă majoritatea geeks accepta ca un obiect gadget grozav, apoi se duce în jos în cărțile de istorie ca unul.

 

Acest an a fost remarcabil pentru gadget-uri misto, deoarece au existat unele gadget-uri impresionante pe piață. Cu dimensiunea de computer treptat în scădere și caracteristicile sale crește exponențial, calculatoarele cu tuburi vidate evoluat în desktop-uri și laptop-uri și, în final în tablet PC-uri. Aveți posibilitatea să le descrie într-un cuvânt - minunat! Telefonul Windows este aclamat, dar nu a primit prea multa atentie de la oameni, poate pentru că ei cred că o să fie-bug călărit prea. Pe de altă parte, telefonul Android a fost bine primit de către mase. Acum puteți schimba modul în care ma uit la TV cu cele mai recente 3DTVs. Dacă Wii Nintendo pot atrage oameni, Xbox 360 Kinect Microsoft poate redefini conceptul de jocuri de noroc. Acestea sunt doar câteva dintre gadget-uri foarte cool de anul trecut, dar 2010 a fost norocos în lista infinite de noi produse inovatoare, care a ieșit.

 

Tuburi vidate sunt un drum lung off și ați ajuns deja trecut de vârsta de desktop-uri și cu puțin noroc, dețineți un laptop decent. În acest lanț de electronice, în următoarea linie este un tablet PC; vine cu nici o tastatură și mouse-ul nu. Ai face bine să te obișnuiești să atingă ecrane, dacă doriți să cumpere o tabletă. Dacă treci un PC notebook și un PDA, o tabletă este ceea ce ai - combină caracteristicile ambelor aceste gadget-uri. Acum stii de ce acest lucru poate fi clasificat ca un obiect gadget grozav. Amintiți-vă zilele în care ați folosit pentru a utiliza un ardezie negru și o bucată de cretă; bine, aceasta este versiunea electronică a acestuia. Puteți folosi fie tastatura virtuală pentru a scrie lucruri sau puteți scrie pe ecran cu stiloul - în funcție de cum vă place. Uimitor lucru despre tableta este faptul că face tot ceea ce computerul normal poate face și mai mult. Acesta poate fi andocat pentru utilizare cu o tastatură și un mouse și chiar un monitor mare. Cândvorbim despre o tabletă convertibilă, aceasta înseamnă doar că există o mică tastatură detașabilă să-l în timp ce tableta ardezie vine regulate cu doar ecranul. Mărimea și portabilitatea lor se un gadget uimitor pentru călători și oameni care au nevoie să fie în mișcare cele mai multe ori face. În mod obișnuit, tabletele pot fi la fel de scumpe ca vrei tu sa fie. Daca auzi de multe ori zvonuri aproximativ 100 dolari tablete, v-ar fi mai bine cu cea mai ieftină tabletă de la 300 dolari știind că va lucra pentru sigur. Cele mai scumpe Tabletele pot fi evaluate la o mie de dolari sau mai mult. Deoarece compact, inovare și tehnologie defini comprimate, acestea sunt cele mai bune pentru adolescenti, călătorii, oameni de afaceri și pentru utilizatorul de Internet regulat.

 

Microsoft a facut o mare cu Windows 7 OS și a decis să includă avansat lor Windows Mobile OS, în unele telefoane mobile. Uimitor, telefonul nu are bug-uri sau cel puțin cele care pot fi ușor găsite ca și cu versiunea desktop a sistemului de operare. "Windows Phone" pe termen se referă la clasa de telefoane care vin cu sistemul de operare Windows. Trimiterea mail-uri și mesaje text, navigarea pe Internet folosind mobil Internet Explorer, calendar, jocuri și aplicații de birou sunt doar câteva dintre lucrurile pe care se poate face cu un telefon Windows. Întreaga lume este cu ajutorul Windows, desigur cu excepția unor geeks Linux. Acesta este de bun augur pentru utilizatorul obișnuit pentru a obține un telefon pentru Windows, deoarece aceasta poate interfață ușor cu calculatorul lui. Multi-tasking este mai bine cu un telefon pentru Windows; de asemenea, vine cu zillions de aplicații de la terți, cum ar fi telefonul Android. Costul de Windows Phone 7 variază de la 500 dolari la 800dolari. Oricine crede că Windows XP este cel mai bun sistem de operare existent poate merge cu siguranță în pentru un telefon pentru Windows pentru aceeași experiență de utilizator.

 

3DTV este un alt gadget rece. Pur și simplu pune, puteți aduce acasă efectul theater de pe ecranul de start cu acest obiect gadget electronic. În timp ce unele modele pot veni cu ochelari, alte modele nu. Exprimate tehnic, aceasta vă permite să urmăriți programe TV în toate cele trei dimensiuni, cu caracteristici cum ar fi de captare stereoscopic și multi-view de captare. Diferența dintre 3DTV și televizorul normală este faptul că fostele proiectele tuturor entităților de pe ecran într-un domeniu tridimensional care reprezintă recurs vizual. În funcție de tehnologia, prețul unui 3DTV porneste de la $ 1000 în Samsung de 50 "cu ecran cu LED-uri variind de pana la 2499 dolari pentru un model Sony Bravia A regulat canapea de cartofi ar avea o experiență cu totul nouă ma uit la TV,. Film iubitorii și Iubitorii ar găsi acest obiect gadget misto irezistibil.

 

Google lovește din nou cu sistemul de operare Android de la telefoane. Se face imposibil pentru noi să-l perie deoparte ca doar un alt sistem de operare, din cauza cult imens următoare că a reușit să creeze. De obicei, orice telefon cu sistemul de operare Android poate fi numit un telefon Android. Ca orice alt smartphone, întreaga gama de mesaje, e-mail, note, Internet și aplicații de la terți sunt satisfăcute de telefon Android. Diferența esențială dintre orice sistem de operare, iar Android este simplitatea de utilizare. Puteți alege să creați butoane pentru nimic și totul. Cel mai ieftin model poate fi la pretul de 250 dolari pentru o oferta nu-contract de în timp ce prețul a telefonului mai scump este limitată de nimic. Oamenii care doresc smartphone-uri și sistemul de operare cel mai bun-in-line pot merge pentru un telefon Android.

 

 

Joystick-uri de control Motion au devenit noul mod de jocuri de noroc cu apariția Nintendo Wii, Sony Move și Microsoft Kinect. Cu Kinect, veți obține o experiență completă de joc muta corpul. Dacă reușești să te tragă pe canapea, esti bine pe cale de a jocuri cu Kinect. De obicei, tot ceea ce faci în viața reală, personajul tău face pe ecran. Conceptul de întregul corp în mișcare este nou si a fost realizat doar cu Kinect - aceasta se stabilește în afară de restul produselor. Dacă dețineți o consolă și sunteți în căutarea pentru a obține doar controlerul Kinect, va trebui să plăti 150 dolari. Orice jucător ar place să cumpere unul dintre acești copii.

 

Telefoanele Android și Windows avea cu siguranta alternative mai ieftine, dar celelalte gadget-uri se răcească nu au produse cunoscute din China în sac. Dar dacă puteți să așteptați pentru un timp pentru aceste produse să fie absorbită în piață, acesta va oferi chinezi ceva timp să se gândească la alternative uimitoare.


User Comments

Post A Comment

This user has disabled anonymous commenting.