Welcome to Blogster!
1,488,247 Blogster Users  |  364,642 Posts
 
 
 

4femeisexy

 

Blog Traffic: 492

Posts: 4

My Comments: 0

User Comments: 0

Photos: 2

Friends: 0

Following: 0

Followers: 0

Points: 164

Last Online: 424 days ago


 
 

Visitors

No Recent Visitors
 

Prințesa Peppa Pig și Palatul Regal Peppas

Added: Tuesday, November 17th 2020 at 12:22pm by 4femeisexy
Related Tags: toys, children, kids, roleplay, parents
 
 
 

Cu siguranță te vei îndrăgosti de figurinele Peppa Pig , în special de prințesa Peppa Pig, dacă copilului tău i-au plăcut prințesele și personajul animat al desenului animat Peppa Pig.

Una dintre marile aventuri ale purcelușului este după ce a devenit prințesă și a făcut cunoștință cu Sir George Viteazul. Astăzi, copilul tău va juca de fapt călătoria Peppa Pig. Cu Teatrul Palatului Regal, fiecare copil se poate juca cu personajele date și poate avea nenumărate povești regale cu care să se joace.


La prima vedere al Palatului Regal, veți crede că este doar o casă obișnuită, o versiune mai mică a unui castel. Ți-ai închipui că ar fi distractiv să decorezi camera tinerei tale fete. Însă, deschizând setul, puteți vedea o varietate de camere în care va juca personajul dvs. de porc și celelalte lucruri incluse în set. Există șapte camere în total, inclusiv o sală de mese, o bucătărie, două dormitoare, o sală de banchete și o cameră de joacă. În afară de figura prințesei Peppa, colecția include, de asemenea, două figuri de gardă, precum și alte accesorii, cum ar fi două paturi, două tronuri regale și regină, o cadă, scări, mese, scaune și o caldare. Colecția include, de asemenea, o varietate de coroane și pietre prețioase.

Deoarece setul de joc poate fi pliat rapid, acesta poate fi livrat cu ușurință. Setul poate fi ambalat într-o husă de transport mică. Fiica ta va duce această păpușă oriunde merge și se va juca cu prințesa oriunde îi place. Va fi o călătorie minunată la bunica ei, când îi va prezenta și prințesa Peppa. Datorită funcționalității sale pliabile în mod convenabil, poate fi ambalat rapid. Copilul dvs. poate iubi camerele mari ale palatului, unde o poate ajuta pe prințesa Peppa să facă baie, să se relaxeze sau să se distreze cu prietenii, setul nu este un consumator de spațiu și poate fi pliat sau păstrat cu ușurință.

Pe lângă achiziționarea prințesei Peppa Pig și a Palatului Regal Peppas, celelalte jucării Peppa Pig pe care le veți primi sunt setul de figuri de familie, carul regal și DVD-ul. Fiica ta se va bucura cu siguranță de acest pachet.

Setul de figuri ale familiei Peppa Pig include toată familia porcilor și sunt îmbrăcate în costume regale. Prințesa se va juca cu Daddy Pig , care este îmbrăcat ca un Rege, Mummy Pig ca o Regină, Bunica Porc ca Bucătar și Bunicul Porc ca Vrăjitor. Sir George Viteazul face, de asemenea, parte din set. Prințesa Peppa nu va mai fi singură în palatul ei regal, întrucât întreaga familie va fi acolo pentru a fi alături de ea.

De asemenea, puteți cumpăra un cărucior regal. În acest fel, prințesa va fi dusă la palatul ei regal cu un cal și un pachet de trăsuri. Și pentru a retrăi visul acestui porcușor drăguț care trăiește ca o prințesă regală, puteți chiar să cumpărați și DVD-ul Prințesa Peppa și Sir George Viteazul, astfel încât fiica dumneavoastră să se poată bucura de ea de câte ori vrea. De asemenea, ar putea viziona DVD-ul în timp ce se joaca cu prințesa Peppa Pig în palatul royal Peppas.

Palatul Roial este cu siguranță cadoul perfect pentru copiii dvs. care se vor bucura cu adevărat de acest supererou de desene animate și care iubesc prințesele. Ar fi ca și cum ai lovi două păsări dintr-o lovitură. Va juca piesa de teatru și se va preface că este o prințesă și se va juca și cu personajul ei preferat!

User Comments

Post A Comment

This user has disabled anonymous commenting.